Az odafigyelés mindenkinek jár… ❤️

Szeretetbefőtt

Egy csupor kedvesség, figyelmesség, szeretet, annak, aki fontos számodra! Sokszor csak úgy elmegyünk egymás mellett, mire észbe kapunk, este van… úgy telnek el a napok, hogy a rutin feladatok mellett már nem is jut időnk figyelni egymásra. A Szeretetbefőtt nem fogja megváltoztatni az életeteket, csak egy kis mosolyt és izgalmat csal az arcotokra a reggeli kávé mellé és segít, hogy jobban odafigyeljünk a másikra

KOCSMATÚRA Bakancslista! Kezdőknek NEM ajánlott

Kezdődhet a KOCSMATÚRA

Legfinomabb, legérdekesebb és természetesen a legütősebb piákat gyűjtöttük össze , hogy ha elkezditek sorban lekapni azért villanjanak fel régi emlékek, jöjjenek az új ízek és legyen „Uh, ezt én nem vállalom be!” pillanat is.

A többi Bakancslistával ellentétben itt szerintem nem csak napi egyet fogtok lekaparni.

Egy erősebb buliban, baráti összejövetelen bevállalós társaságban akár az összeset is lekaparhatják.

Tökéletes szórakozás kihívásnak, challengnek a barátok között, de nem keveset tanulhattok is, hiszen minden lekaparásnál nem csak egy fantázianév van mögötte, hanem a recept is, az összetétel és a keverési arányok.

Persze nem mindegyiknél, hiszen van jópár ikonikus, ki kell próbálni, meg kell kóstolni ital is kis hazánkban amit nem kell keverni, csak jól be kell hűteni és kibontani, de itt van pár megalkotott különlegesség amivel találkozhattok a kaparás után:

Vámpír fröccs, Leveske, Fekete orosz, Véres Agy, Atombomba, Armageddon vagy egy Búvár!

A Bakancslistás kaparóst egy igényes, szép hengerben adjuk át neked, melyben még az alábbiak találhatók:

A kaparós poszter,  anyaga laminált papír

Poszter mérete: 60 x 40 cm

Igényes kis kaparó a felület megtisztítására

100 Bakancslistás program szerelmespároknak

Szerelemes Pároknak

A hosszú, boldog, pezsgő párkapcsolat titka a közös élmények, kalandok, megélt pillanatok!

Együtt látni a szépet és átélni a párunkkal, kedvesünkkel!
Pezsdítsd fel a kapcsolatodat! Kaparjatok le mindig egy ötletet és váltsátok valóra. Nem elérhetetlen, nehezen megszervezhető programok lesznek, csak el kell indulni, megszervezni és Együtt Átélni!!!

Ez egy életre szóló lista, ami mindig biztosítja a soha nem múló vibráló szerelmet és kalandot, érdekességet! Kaparjatok kedvetek szerint és éljétek át egyik programot a másik után.

Szerelmes és kedves ajándék szívet melengető meglepetés házassági évfordulóra, születésnapra, nászajándékba, de csak úgy is add a kedvesednek és örülni fog, hogy ennyire figyelmes vagy és akarod azt, hogy EGYÜTT!

Romantikázzatok egyet… vagy kettőt… 

Bevállalósoknak! Kámaszútra Bakancslista!

Izgalmas, kicsit pikáns magyar nyelvű, humorral készült ajándék kedvesednek, pároknak vagy hivatásos szingliknek aki csak tapasztalatot gyűjtenek!

A Káma-szútra bakancslistának köszönhetően 100 pozitúrát pipálhattok ki az alapoktól a haladó szintig. Vannak amik a mindennapi technikákat erősítik, de pár akrobatikus elemmel igazán izgalmas vagy éppen vicces pillanatok várnak rátok.

Egyszerűen nagyszerű ajándékötlet ez a kaparós Bakancslista. Ragadd meg a párod és teljesítsétek a 100 féle pozitúrát! Nincs kőbe vésve, hogy egy nap, csak egyet lehet lekaparni. Profi akrobaták haladhatnak akár soronként is. Csak bírjátok szusszal!

Természetesen a megrendelt ajándékot olyan csomagolásban küldjük, hogy nem buktatjuk le az ajándékozót és nem lőjük le a poént és a meglepetés izgalmát! Teljesen semleges postai csomagolásban indítjuk útjára hozzád!

Visszafogottabb ajándékot keresek!

Egy csokor virág mellé!

 

Minden évben nagy fejtörést okoz, hogy mit is vegyél anyák napjára az édesanyádnak vagy mit adjon a gyerkőc az édesanyjának, ami kedves, amivel ki tudod fejezni, mennyire fontos Neked! Jó hírünk van, összeállítottunk Neked egy INSTANT csomagot, amiben teljesen egyedi üzeneteiddel lepheted meg az édesanyádat, hidd el, egy kis figyelmesség biztosan mosolyt csal az Ő arcára is!

Kinek készítünk Szeretetbefőttet!

Párodnak

Szülőknek, nagyszülőknek

Munkatársadnak

Gyermekednek

Tanárnéninek

Óvónéninek

Kávéfüggőknek

Leendő apukának, anyukának

Egyedi üzenetet szeretnék

Kámaszútra Bakancslista

Kocsmatúra Bakancslista

Romantika bakancslista

INSTANT Egyedi befőtt

Kit lephetek meg egy csupor szeretettel?

De mi is az a szeretet?

Persze, mindenki tudja, mi az. Mindenki érzi, ha kapja, és mindenki tudja adni maga is. Minek is beszélünk erről? A szeretethez bátorság is kell, nem is kevés. Mert ha őszintén mindent beleadsz egy kapcsolatba, akkor sebezhetővé válsz. Mindent elveszíthetsz, és lehet, hogy nem is a saját hibádból. Sőt, az is lehet, hogy még a legkisebb mértékben sincs lehetőséged irányítani a folyamatot. Bátorság kell ahhoz, hogy felvállald önmagadban nemcsak a jót, hanem a rosszat is, a gyengeségeidet és a félelmeidet is, és mindezt átnyújtsd a másik ember számára. Tessék, ez vagyok én. Nem csak egy-egy részletem, amit a legtöbb ember kap belőlem, hanem teljes emberi valóm.

A szeretetednek csak akkor van bármi értéke, ha a másik ember is érzi azt. Hiába érzed Te úgy, hogy mindent megteszel a másikért, mert lehet, hogy neki egyszerűen nem arra van szüksége, amit adsz – vagy akár adni tudsz.

Úgy fogom meg a kezed, hogy Te észre sem veszed, mégis miután megfogtam, már fogalmad sincs, milyen lehet nélküle.

Hogyan néz ki a gyakorlatban?

t

Döntsd el kit szeretnél meglepni!

Szeretetbefőttet küldhetsz a párodnak, a szüleidnek, nagyszüle-idnek, születésnapra vagy csak figyelmességből, nem kell alkalom ahhoz, hogy szeretetet adj másoknak!

l

Válaszd ki a megfelelő méretet!

Választhatsz 10 vagy 30 db-os Szeretetbefőttet, ha ennél több üzenetet szeretnél küldeni, akkor azt jelezd   e-maileben.

b

Egyedi üzenetet szeretnék

Választhatod az általunk összeállított üzeneteket vagy kiegészítheted a sajátoddal!

Nyomj rá a rendelésre!

Rendelésedet az utalás megérkezése után kezdjük elkészíteni, ennek időtartama várhatóan 1-2 nap, egyedi megrendelés esetén egyeztetjük telefonon!

Ti mondtátok!

Nagyon örült a feleségem a Szeretetbefőttnek és minden nap várta, hogy aznap milyen extra „kedvességet” fog tőlem kapni 🙂 Nagyon jó ötletek voltak benne, köszönjük! ❤

Fauszt Csaba

A tökéletes ajándék, egy kis kedvesség minden napra!❤ Köszönjük a Szeretetbefőtt-nek!

Kovács - Pick Beáta

Mert jobbá tudja tenni a rossz napodat, mert meg nevettet, mert szeretetet adhat és mert különleges …! 🥰

Andricza Zsuzsanna

Egy csupor kedvesség mindenkinek jár!

Az első Szeretetbefőtt története…

Szeretetet adni és kapni a legjobb dolog a világon
Pontosan ezt éreztem én is, amikor a 8 éves kisfiamtól tavaly megkaptam életem első szeretetbefőtjét, amit a saját kezével hosszú heteken keresztül készített, és szenteste remegő kezekkel és a legnagyobb büszkeséggel adta át az ajándékát!
Telitalálat volt!
Ezt az érzést szeretném átadni én is nektek, azt gondolom, hogy már számtalanszor bebizonyosodott, hogy sokkal többet ér a figyelmesség, mint bármilyen személytelen ajándék!

Többet szeretnék tudni

Galéria
Egyedi kérés
Rólunk

Kövess minket!

Küldj e-mailt